Tekniikkamessut

robotti_652

Tapahtuma on suunnattu kaikkien teollisuudenalojen automaatiosta ja tuotanto-teknologiasta vastaaville päättäjille, asiantuntijoille, suunnittelijoille sekä käyttäjille.

Messujen ytimen muodostavat tuotantoprosessien mittaamisen, analysoinnin, ohjauksen ja säädön järjestelmät ja palvelut sekä digitaalisuuden edellyttämät uudet teknologiset ratkaisut. Messuilla on esillä myös koneita, laitteita ja palveluita, jotka sopivat useammalle toimialalle.

Tekniikkamessujen osana on jälleen myös kyberturvallisuus, joka tarjoaa tietoturvallisuuden ratkaisuja, jotka mahdollistavat myös teollisuuden digitalisaation.

Tekniikkamessuja on järjestetty Jyväskylässä 1980 vuodesta lähtien, eli Tekniikka 2016 on järjestyksessään 18. tapahtuma! Vuonna 2016 messupäivät ovat tiistai-torstai.

Tule, näe ja koe edelläkävijöiden ratkaisut toimintasi tehostamiseen! Luvassa on vuoden 2016 kovin teknologia-alan messutapahtuma!

Tilaa sähköinen uutiskirjeemme!

Lähetämme sinulle 2-3 kertaa vuodessa sähköpostia Tekniikka-messujen ajankohtaisista asioista. Voit milloin tahansa halutessasi perua uutiskirjeen tilauksen.